,

Trådløst Børne On-Ear Headset Max. 95dB – 3-7 År – Pokemon – Rød / Hvid

349 kr.

Oplev en sikker og underholdende lytteoplevelse for dine børn med det trådløse Pokemon On-Ear Headset. Ideelt til børn mellem 3-7 år.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442700807244007 Kategorier: ,

Dybt inde i en magisk verden, hvor eventyret aldrig stopper, venter der en unik audiooplevelse for dine små eventyrere. Præsenterer det trådløse børne on-ear headset med et charmerende Pokemon-design i en livlig kombination af rød og hvid. Dette headset er ikke bare en almindelig lydudstyr – det er en portal til en verden af lyd, underholdning og fordybelse for børn i alderen 3-7 år.

Med en maksimal lydstyrke på 95 dB giver dette headset et klart og levende lydoutput, der vil fange og underholde dine små lyttere. Men frygt ej, for sikkerheden er i højsædet med en indbygget lydbegrænsningsfunktion, der giver forældre ro i sindet ved at sikre, at lydstyrken aldrig overstiger det sikre niveau for børns ører. Og med et enkelt tryk på en knap kan lydstyrken nemt dæmpes ned til 85 dB, hvilket er den anbefalede maksimale lydstyrke for børn.

Skabt til komfort og holdbarhed, har dette børne-headset førsteklasses polstrede ørepuder og justerbare, bløde hovedbøjle, der sikrer en behagelig pasform, selv under lange lytte sessioner. Den lette og trådløse design giver frihed til at udforske og bevæge sig frit uden bøvl med ledninger.

Med et indbygget genopladeligt batteri sikrer dette headset en langvarig lytteoplevelse uden afbrydelser. Tilslutning til enheder er hurtig og enkel via Bluetooth-teknologi, så dine små eventyrere kan fordybe sig i deres yndlingsmusik, lydbøger eller spil uden problemer.

Gør hverdagen ekstraordinær for dine børn med dette trådløse børne on-ear headset. Lad dem opleve lyden af eventyr, magi og underholdning på en sikker og sjov måde. Perfekt til hjemmebrug, rejser eller som en gave til dine yndlings små lyttere. Tag dem med på en lydrejse, de sent vil glemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trådløst Børne On-Ear Headset Max. 95dB – 3-7 År – Pokemon – Rød / Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.