Tilbud!
,

Qoltec Loud Wave Bluetooth On-Ear Hovedtelefoner – Hvid

Original price was: 149 kr..Current price is: 109 kr..

Få enestående lydkvalitet og stilfuldt design med Qoltec Loud Wave Bluetooth hovedtelefoner. Trådløs frihed og enestående komfort. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601649732159 Kategorier: ,

Qoltec Loud Wave Bluetooth On-Ear Hovedtelefoner i hvid er et must-have for alle lydentusiaster. Disse hovedtelefoner giver dig en ekstraordinær lydoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Med den nyeste Bluetooth 5.0-teknologi kan du nyde musikken trådløst og med en imponerende rækkevidde på op til 10 meter.

Den slanke og elegante design på disse hovedtelefoner gør dem til det perfekte accessories, uanset om du er på farten eller slapper af derhjemme. De bløde ørepuder sikrer maksimal komfort, så du kan nyde din favoritmusik i flere timer uden irritation.

Med Qoltec Loud Wave hovedtelefonerne får du en krystalklar lyd uden interferens eller støj. Den indbyggede mikrofon giver dig også mulighed for håndfri opkald, så du kan multitaske uden besvær.

Disse hovedtelefoner er nemme at betjene med intuitive knapper til at skifte sange, justere lydstyrken og besvare opkald. Batterilevetiden på op til 8 timer sikrer, at du kan nyde uafbrudt musik i lang tid.

Uanset om du er på vej til arbejde, træner i fitnesscentret eller bare slapper af derhjemme, så vil Qoltec Loud Wave Bluetooth On-Ear Hovedtelefoner levere den lydkvalitet og komfort, du fortjener. Tag din musikoplevelse til det næste niveau med disse fantastiske hovedtelefoner i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Qoltec Loud Wave Bluetooth On-Ear Hovedtelefoner – Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.