,

JBL Endurance Race True Wireless Sport Høretelefoner – Sort

509 kr.

Oplev friheden med JBL Endurance Race True Wireless Sport Høretelefoner – designet til at levere en fantastisk lydoplevelse under din træning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442700657928085 Kategorier: ,

tæt og sikkert i dine ører takket være TwistLock og FlexSoft teknologien. Den ergonomiske pasform sikrer, at headsettet føles behageligt, selv under de mest intense træningspass. Med op til 6 timers batteritid og et ekstra 18 timers batteri i opladningsetuiet, kan du holde musikken kørende hele dagen.

Den trådløse forbindelse via Bluetooth giver dig friheden til at bevæge dig frit uden besværet med kabler. Med indbygget mikrofon kan du også besvare opkald uden at skulle afbryde din træning. De intuitive touch-kontrols på ørepuderne giver dig mulighed for nemt at skifte musik, justere lydstyrken og tage opkald med blot et tryk.

JBL Endurance Race høretelefonerne er designet til at følge dig på enhver rejse, uanset om det er på løbesporet, i gymnastiksalen eller bare i din hverdag. Med en slank og moderne sort farve, er de stilfulde og funktionelle, hvilket gør dem til det ideelle tilbehør til enhver aktiv livsstil. Så gør dig klar til at tage din træning til det næste niveau med JBL Endurance Race True Wireless Sport Høretelefoner – Sort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JBL Endurance Race True Wireless Sport Høretelefoner – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.